Wil je een afspraak maken?

0654-395100

Find Us on Facebook

Afvallen zonder dieet

 

Heb je last van schaamte over je lijf en overgewicht?

Heb je gezondheidsklachten t.g.v. je gewicht?

Zit je in de dieetgevangenis?

Ben je het zat om te jojo-en met je gewicht?

Geheel vitaal heeft DE oplossing voor je!

Doorbreek met 3 stappen de eeuwige cirkel van lijnen en aankomen.

Hoe kan ik afvallen zonder dieet?

 

In de cursus afvallen zonder dieet van 2 uur onderzoek je samen met de coach de onbewuste drijfveren die maken dat je ongezonde eetpatronen hebt ontwikkeld.

Vervolgens krijg je een behandeling met ooracupunctuur. Hierdoor wordt de stofwisseling versneld, wordt de suikerbehoefte geremd en ervaar je minder hongergevoel.

Elke 4 weken is er een workshop met een Life Coach. Tevens krijg je dan weer een ooracupunctuur behandeling. De Coach is tussentijds bereikbaar en je krijgt persoonlijke ondersteuning op maat.

Wat levert het totaalprogramma 123GezondGewicht je op?

Je hebt meer zelfvertrouwen

Je bent gezonder en vergroot de kans op een langer leven

Je gaat nieuwe doelen en dromen realiseren

Je gaat een gelukkiger leven tegemoet

De combinatie van Life coaching met ooracupunctuur is zeer effectief om af te vallen en blijvend gezonde patronen in je leven integreren.

Daardoor ben je in staat op een gezond gewicht te komen en te blijven.

 Bij 123GezondGewicht draait alles om jouw succes. Wij doen er dan ook alles aan om je tevreden te stellen. TevredenheidsGarantie geeft je die zekerheid.
Overtuig jezelf en kom vrijblijvend naar de cursus. Je betaalt pas wanneer je 100 % tevreden bent en besluit om deel te nemen.

Je kunt het programma 123Gezondgewicht in diverse locaties in Nederland volgen. Kijk voor de data en lokaties op 123AfvallenZonderDieet.nl

“Eindelijk een methode waarbij ik niet op mijn eten hoef te letten. Ik heb niet meer een gevoel van volhouden en eet wat ik wil. Ik ben inmiddels 17 kilo afgevallen. Wat mij betreft is 123Gezondgewicht een succesformule!” Sandra.

Velen zijn je al voorgegaan en hadden hetzelfde doel als jij, namelijk een gezond gewicht en daardoor een betere gezondheid. Kies nu voor een gezond gewicht en volg de basiscursus vrijblijvend.

Kijk op 123afvallenzonderdieet.nl voor meer informatie.